Om babblish

there

babblish är i grundutförandet copywritern Jimmy Forsman. Baserat på uppdragets förutsättningar och omfattning plockas det in Art Directors, originalare, projektledare, illustratörer – helt enkelt den kompetens som krävs för att utföra uppdraget.

Jag anser att g
runden i all kommunikation är kunskap. Kunskap och inläsning är grunden som effektiv kommunikation och varumärkesbyggande vilar på. Jag gillar att läsa in mig och att snoka rätt på detaljer och jag älskar att ställa frågor.

Jag har kompetens inom projektledning och jag är grym på ord och sociala medier – och den dynamik som ligger bakom. Social marknadsföring är ett stort intresse och vad det är som får oss att göra det vi gör.

Mitt liv innan kommunikation har handlat om människor. Jag arbetade i restaurangbranschen länge och gick från köket till matsalen via Restauranghögskolan i Grythyttan. Efter restaurangerna arbetade jag som inköpare på en vinfirma. Jag vet vilka vi kommunicerar med – och jag vet hur vi ska tala med dem. På fritiden är det foto, för tillfället passiv träning, musik samt mat och dryck som gäller.

Jimmy Forsman | jimmy@babblish.se