Det här gör vi

vad, hur

Sociala medier

Vill du komma igång med sociala medier eller vill du ta dina sociala mediekanaler till nästa nivå men saknar tiden eller tycker att det är för krångligt? Vi hjälper dig gärna med detta. Vi har tagit fram tre erbjudanden som vi tycker är marknadens bästa. Läs mer här eller klicka i menyn ovan. Oavsett om du vill ha hjälp med att komma igång eller avancerade fullservicelösningar så har vi något för dig! Pris från 5000 kronor i månaden.

Reklam

Vi hjälper dig med allt från idé till utrullat koncept.

PR

Har du en produkt du vill boosta? Ett beteende du vill förändra? En fråga du vill driva? Prata med oss.

Social marknadsföring – strategi, planering och implementering

Dialogbaserad varumärkeskommunikation. Långa ord för ett nytt sätt att tänka. Eller är det verkligen nytt? Att berätta historier är någonting mänskligheten har gjort sedan tidernas begynnelse. Nu är det dags för varumärken och företag att göra detsamma. Några av världens största varumärken inser att det här är framtiden. De arbetar för att skapa brand stories som gör att kunderna inte bara ska köpa deras produkter utan även för att kunderna ska bli brand ambassadors och aktivt hjälpa till att sprida och växa varumärke, känslor och idéer.

Vi kan hjälpa dig med allt från att förstå konceptet till att skapa en strategi och få ut den i organisationen.

Storytelling och content.

Storytelling är idéer, koncept och de känslor som du vill förmedla. De är långsiktiga och används för att bygga en känsla eller bild. De är en grogrund för kampanjer som fylls med content.

Content är innehållet i kampanjer. Fysiska, online, print, tv. Allt. Det kan direkt knyta ann till en den övergripande storyn eller utgöra individuella delar i olika kanaler som tillsammas skapar en helhet.

Fotografering

Vi är specialiserade på att ta foton som lyfter din närvaro i sociala medier. Vi arbetar med dig att skapa en profil som passar dig och det du vill förmedla.

Vi arbetar även med att ta situationsbilder, actionbilder och redaktionella bilder.

Textproduktion

Ren och skär textproduktion. Det är kul att skriva, det är kul att läsa in sig. Att producera bra text kan vara balsam för själen.
Vi kan hantera det mesta men älskar verkligen att arbeta med mat, dryck, restaurang och upplevelser.