Att avsluta ett samarbete innan det börjat. Lektion 1

Idag fick jag ett e-mail som inte bara är en personlig förolämpning – det är också ett typexempel på ett massmail från ett företag som 1) ljuger sina kunder rätt upp i ansiktet och 2) försöker blåsa skiten ur de som nappar på det fina erbjudandet om hela 700 kronor.

1) Om de har utfört ”noggrann” efterforskning på babblish.se och kommit fram till att mina läsare, ett läsarantal som är svindlande lågt med tanke på att jag inte gör ett skit med sidan (måste bli bättre), och kommit fram till att babblish.se är den perfekta samarbetspartnern för ett spelbolag så… Då lurar de sina kunder.

2) Om någon nappar på erbjudandet att lägga upp redaktionellt material eller att skriva eget sådant för att få 700 spänn för att länka till en spelsite från sin företagsblogg under ett helt år så är det iofs självförvållat. Men om man kan tänka hyggligt logiskt så är 700 kronor piss och ingenting för att promota en spelsite i ett år. För att inte tala om den goodwillförlust som man får gentemot befintliga läsare på bloggen.

Varför skulle någon gå med på detta?

//Jimmy

Skärmavbild 2015-06-03 kl. 13.07.39

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *