Comments

 1. jimmy Forsman says

  Vad menar jag med det här inlägget då?

  Det är den stora frågan. För det första vill jag experimentera med längden på inläggen. Jag tycker att vi har en tendens att göra saker på tok för komplicerade i en bransch som handlar om att förenkla.

  Ordet ovan och videon det länkar till är egentligen allt man behöver för att förstå grundtanken i dialogmarknadsföring. Sen handlar det om vad man är villig att ta till sig och hur mycket man vill fundera själv.

  Sen vill jag bjuda in er till att diskutera. Titta på videon. Säg vad du tycker: är jag en idiot? Säg det, men berätta gärna varför också. Tycker du att det är skitbra men att det saknar något? Berätta det också.

  Tillsammans skapar vi inlägget.

  Mvh,

  Jimmy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *