Coca-Cola: smart, emotionellt och effektivt.

Men vem är målgruppen? Inte är det indiern och pakistaniern på gatan i vilket fall som helst.

Coca-Colas kreativa strategi, Liquid and Linked, är en fantastisk strategi som blandar kreativitet, samabeten, crowd experience och konsumenternas kreativitet för att bygga varumärket. De har insett att det inte går att återskapa den passion som en konsument som brinner för produkten har, i en byråmiljö. De vill arbeta brett för att stödja crowd brand awareness och självgenererande varumärkeshistorier. Content is king. Och varumärket måste ge värde till konsumenten.

Det slutgiltiga målet? Att dubbla sin totala försäljning i volym till år 2020.

Jag tror att de kommer att lyckas. Se nedan för strategin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *